Κατοικίες 3-υπνοδωματίων προς πώληση στο Σούνι, Λεμεσός

  • Upon Request
  • Σπίτια
  • Είδος Ακινήτου

Overview

Κωδικός Ακινήτου: 10050
  • Σπίτια
  • Είδος Ακινήτου

Περιγραφή

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Βρίσκονται στο γραφικό χωριό Σούνι, κοντά στη Λεμεσό. Περιβάλλονται από πευκοδάσος και τοποθετούνται σε ένα ήσυχο αδιέξοδο δρόμο. Προσεγμένες διαμορφωμένες κατοικίες σε μεμονωμένα οικόπεδα, σε μια περιοχή δασωμένης φυσικής ομορφιάς.

Κοντά στις ανέσεις και τις υπηρεσίες του χωριού. 15 λεπτά οδικώς στην παραλία Κουρίου και στον κόλπο Πισσουρίου. 15 – 20 λεπτά οδικώς στην πόλη της Λεμεσού, στο καζίνο και τη μαρίνα Λεμεσού. 35 λεπτά οδικώς προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου και το Venus Rock Golf Resorts. 60 λεπτά από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Ενιαίος χώρος – κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία και καθιστικό που ενώνονται σε μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα 16 τμ συν ακάλυπτη βεράντα. Wc επισκεπτών με ντουζιέρα στο ισόγειο. Μικρό, ανεξάρτητο δωμάτιο / υπνοδωμάτιο / βοηθητικό / πλυσταριό με w/c νεροχύτη & τουαλέτα στον πίσω κήπο (10τμ). Ο πρώτος όροφος θα αποτελείται από το κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, το δεύτερο υπνοδωμάτιο και ένα τρίτο υπνοδωμάτιο που μοιράζονται ένα κοινό μπάνιο. Κόλπος στάθμευσης. Πίσω δασώδης κήπος με ώριμα δέντρα και θάμνους περίπου 150 τμ. Πρόβλεψη για φωτοβολταϊκό ηλιακό σύστημα. Ηλιακός θερμοσίφωνας. Παροχή πισίνας. Παροχή κλιματισμού. Παροχή Κεντρικής Θέρμανσης. Πρόβλεψη για κάμερες παρακολούθησης. Προβλέψεις για δρομολογητές Wi-Fi . Προβλέψεις για σύστημα συναγερμού και κάμερες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ:
Μόνωση κατηγορίας Α: Μόνωση σπιτιού – μόνωση κρύου/θερμότητας και νερού θα επιτευχθεί με τη χρήση εξωτερικής επένδυσης πολυστυρενίου. EPC Κατηγορία A. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να επιτευχθεί για συμβατικά κατασκευασμένα κατοικίες από σκυρόδεμα – τούβλα στην Κύπρο. Cat A παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Το εξωτερικό του σπιτιού θα τελειώσει εν μέρει με τοπική πέτρα Terra Cota, σοβάτισμα Gafiate ή/και βαφή.

ΤΙΜΗ:
Προκαταβολή για υπογραφή σύμβασης πώλησης και με πληρωμές 2 σταδίων με πρόοδο εργασιών.

6 κατοικίες: Οικόπεδο 493 τμ κατοικίες 1 – 6. 133 τμ στεγασμένος χώρος με σκεπαστές βεράντες.

Μία κατοικία Νο 7 Οικόπεδο 712 τμ. Καλυμμένος χώρος 170 τμ με καλυμμένες βεράντες.

1. 6 x 3 υπνοδωματίων κατοικίες 133 τμ σε οικόπεδο 493 τμ – Τιμή 350.000 € + ΦΠΑ

2. 1 x σπίτι 3 υπνοδωματίων 170 τμ σε οικόπεδο 712 τμ – Τιμή 400.000 € + ΦΠΑ

3. Παράδοση εκτός σχεδίου 12 μήνες.

Παράδοση πρώτης κατοικίας Φεβρουάριος 2024!

Απόδοση επένδυσης 6% με αναπόφευκτη αύξηση κεφαλαίου σε αυτόν τον τομέα. Κρατικές επιχορηγήσεις έως 50.000 € για αυτόν τον τομέα για νεαρά ζευγάρια.

Λεπτομέρειες

Κωδικός Ακινήτου
10050

Διεύθυνση Ακινήτου

  • Πόλη Λεμεσός
  • Χώρα Κύπρος
  • Περιοχή Σούνι
  • Χώρα Κύπρος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Compare listings

Compare