Στην εταιρία ΔΑΝΟΣ, πιστεύουμε ότι το μόνο πράγμα που είναι σταθερό, είναι η αλλαγή . Προσαρμόζουμε λοιπόν τις υπηρεσίες μας συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι  αυτές  ανταποκρίνονται στις αλλαγές που σημειώνονται στην αγορά και με τον τρόπο αυτό να δώσουμε στους πελάτες μας  την εκαιρία να βρίσκονται πάντα στη πρώτη γραμμή. Μερικά από τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, είναι τα εξής:

Το όνομα μας μετράει

Είμαστε μια από τις πιο εδραιωμένες εταιρείες στον τομέα της αγοράς ακινήτων, με εξειδίκευση στη παροχή υπηρεσιών σε Κύπρο, Ελλάδα και Σερβία. Με την πολυετή λειτουργία της (από το 1968), η ΔΑΝΟΣ έχει αναπτύξει μια  εκτενή βάση πελατολογίου και δικτύου, η οποία αποδεικνύει το κύρος και την αξιοπιστία της.  

Διεθνές δίκτυο – μια ολοκληρωμένη προσέγγιση

Η εταιρεία ΔΑΝΟΣ, έχει ένα εξειδικευμένο διεθνές τμήμα, του οποίου ο κύριος ρόλος είναι να εξυπηρετεί διεθνείς πελάτες και πολυεθνικές εταιρείες, που χρειάζονται υποστήριξη στην απόκτηση ακινήτων, στις μετεγκαταστάσεις γραφείων, στη παροχή επενδυτικών συμβουλών, στις εκτιμήσεις και γενικά στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Το τμήμα αυτό έχει επίσης στενούς δεσμούς με τα υπόλοιπα γραφεία του Ομίλου ΔΑΝΟΣ διεθνώς , καθώς και με διεθνείς συνεργάτες, προκειμένου να προσφέρει μια ολιστική (συνολική – ολοκληρωμένη) προσέγγιση και εξυπηρέτηση.  

Συνεχής εκπαίδευση

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, περνά από συνεχή εκπαίδευση,  προκειμένου να διασφαλιστεί  ότι κατέχει τα υψηλότερα πρότυπα στον τομέα μας και ότι μπορεί να επικοινωνήσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις  πιο πρόσφατες εξελίξεις, έρευνες και εκθέσεις, προς όφελος των πελατών μας.  

Μία ομάδα, με γνώσεις πολλών ξένων γλωσσών

Σε όλα τα γραφεία μας, διαθέτουμε έμπειρα στελέχη, τα οποία έχουν εκτενή γνώση των τοπικών αγορών, και την επικοινωνούν χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία τους σε πολλές γλώσσες. Η διεύθυνση και το προσωπικό μας, μιλούν άπταιστα τις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά , Γερμανικά , Γαλλικά , Ιταλικά , Βουλγαρικά , Σερβικά , Αλβανικά , Ρωσικά και Ελληνικά.  

Ευέλικτο ωράριο λειτουργίας

Ως απάντηση στις μεταβαλλόμενες συνήθειες και τον τρόπο ζωής όλων μας, στην εταιρεία Δ ΑΝΟΣέχουμε εφαρμόσει ένα ευέλικτο ωράριο για επισκέψεις σε ακίνητα, το οποίο παρέχεται στους πελάτες και συνεργάτες μας, προς διευκόλυνση τους .  Παρόλο που ισχύουν οι συσυνήθεις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας,  έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιούμε και τυχόν διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας, ακόμη και για αιτήματα που αφορούν σε βραδινές ώρες ή εντός Σαββατοκύριακου.  

Έγκυρες Εκτιμήσεις

Το έμπειρο προσωπικό μας, με τη βοήθεια της πλέον προηγμένης τεχνολογίας, προβαίνει στις πιο ακριβείς εκτιμήσεις ακινήτων.  Είμαστε αξιόπιστοι σύμβουλοι παροχής υπηρεσιών real estate  στις περισσότερες τράπεζες και άλλα ιδρύματα των χωρών, στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.  Χρησιμοποιούμε τη συνεχή έρευνα σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, προκειμένου να παράσχουμε  τις καλύτερες  αποτιμήσεις.  

360ο ολοκληρωμένο Μάρκετινγκ

Η επιτυχία μας στην πώληση και μίσθωση ακινήτων των πελατών μας, οφείλεται στην ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας μας . Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία εργαλείων και μεθόδων, έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι το ακίνητό σας έχει προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ομάδες που στοχεύουμε και απευθυνόμαστε .  Στη στρατηγική μάρκετινγκ , που προσφέρουμε στους πελάτες μας, περιλαμβάνονται: Δημόσιες σχέσεις και εκδηλώσεις, ψηφιακή επικοινωνία, διαφημίσεις, κοινές ενέργειες με συνεργάτες, χορηγίες, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, μαζί και με άλλες, αξιόπιστες και δοκιμασμένες ενέργειες.  

Επαγγελματικές φωτογραφήσεις

Όπως λέει και η παροιμία , « Μια εικόνα, αξίζει χίλιες λέξεις» . Στην ΔΑΝΟΣ, παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικών φωτογραφήσεων, οι οποίες διασφαλίζουν την προβολή του ακινήτου σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Η παρουσίαση των ακινήτων συνοδεύεται από  εικονικές περιηγήσεις 360ο, κατόψεις και λεπτομερείς περιγραφές.

Compare listings

Compare