Η κορυφαία εταιρεία κτηματομεσιτείας, διαχείρισης και εκτιμήσεων ακινήτων

Cyprus - Greece - Serbia

Η εταιρία ΔΑΝΟΣ, εξέχον μέλος του διεθνούς οργανισμού BNP PARIBAS REAL ESTATE, ιδρύθηκε το 1968 και είναι η κορυφαία εταιρεία κτηματομεσιτείας, διαχείρισης και εκτιμήσεων ακινήτων στη Κύπρο. Παρέχουμε στους πελάτες μας, παντός τύπου συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διαχείριση ακινήτων στις αγορές της Κύπρου, της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι, στο επίκεντρο των επαγγελματικών υπηρεσιών που προσφέρουμε, είναι οι πελάτες μας.

Αναζητήστε Ακίνητο

Αίτημα για Εκτίμηση Ακινήτου


Πρόσφατα Ακίνητα

Πρόσφατα Ακίνητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία.

Danos Corporate Video
Nicosia
Limassol
50 Years Danos Estates

Στοιχεία για τις Αγορές

Είμαστε μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, με στενούς συνεργάτες μερικά από τα μεγαλύτερα κτηματομεσιτικά γραφεία στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της BNP PARIBAS REAL ESTATE. Το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών και ο ηγετικός μας χαρακτήρας, επιτρέπει στη ΔΑΝΟΣ τη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πελάτες, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αυτό, σε συνδυασμό με το σύνθημα μας, το οποίο είναι «μπορούμε να το κάνουμε πράξη», έχει ως αποτέλεσμα, την παράδοση ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων, σε κάθε είδους αίτημα που αφορά ση κτηματική αγορά. Επενδύουμε στις έρευνες αγοράς και στις έρευνες των καταναλωτών, έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο ενημερωμένα, τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα στοιχεία και δεδομένα, μαζί με τις ανάλογες συμβουλευτικές υπηρεσίες.
 

OFFICE STOCK ALLOCATION PER AREA

GROSS DOMESTIC PRODUCT 2010-2019

Η εταιρία ΔΑΝΟΣ έχει ισχυρούς δεσμούς με την BNP PARIBAS REAL ESTATE

Η εταιρία ΔΑΝΟΣ έχει ισχυρούς δεσμούς με την BNP PARIBAS REAL ESTATE, ένα εξειδικευμένο τμήμα του ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών BNP PARIBAS. Η BNP PARIBAS REAL ESTATE προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών για εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, σε διεθνές επίπεδο.

Compare listings

Compare