ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την 20η Απριλίου 2018 η Διεύθυνση και το Προσωπικό της εταιρείας Δανός πραγματοποίησε εκδήλωση αφιερωμένη στον Ιδρυτή και Πρόεδρο των Κτηματικών Εταιρειών Δανός, Ηλία Δανό, και στην 50ετη επιτυχημένη δραστηριοποίηση της εταιρείας σε Κύπρο, Ελλάδα και Σερβία.

 

Ο Ηλίας Δανός γεννήθηκε στη Λόφου το 1938.  Λάτρης της γης, της τοπογραφίας, της φύσης, σε ηλικία 30 ετών εγκαταλείπει την αστυνομική δύναμη Κύπρου για να ακολουθήσει αυτό που πραγματικά αγαπούσε, την ενασχόληση με τη γη.  Το 1968 ανοίγει ένα μικρό γραφείο κτηματικών υπηρεσιών στη Λευκωσία παρέχοντας αρχικά υπηρεσίες διαχωρισμού οικοπέδων και αγοροπωλησιών ακινήτων.

 

Σε αυτό το ξεκίνημα διαπιστώνει ότι η εξάσκηση του επαγγέλματος του Κτηματομεσίτη στην Κύπρο δεν διέπεται από οποιοδήποτε νομοθετικό πλαίσιο. Το 1974 με μια ομάδα φίλων και συνεργατών του πρωτοστατεί στην ίδρυση του Συνδέσμου Κτηματομεσιτών και ακολούθως, το 1987, του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών,  στο οποίο διορίζεται ως ο πρώτος πρόεδρος και εγγράφεται ως ο πρώτος εγγεγραμμένος κτηματομεσίτης.  Από πολλούς ο Ηλίας Δανός θεωρείται ως ο βετεράνος Κτηματομεσίτης της Κυπριακής Κτηματαγοράς.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, φίλοι, πελάτες και συνεργάτες της ΔΑΝΟΣ, οι οποίοι ευχήθηκαν στην εταιρεία να συνεχίσει με επιτυχία τις δραστηριότητές της στο χώρο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων.

 

Αθηνά και Ηλίας Δανός

Mr. and Ms. Hochmuth

Πάνος και Μαρία Δανού

Κα. Μαίρη Παπαδοπούλου

Κος και Κ.α. Φιττή

Κα. Ξένια Κωνσταντίου

Κος Κυριάκος Χρυσοχός

Κος Μάριος Μαυρίδης και Κα Αθηνά Δανού

Κος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, Κος Πάνος Δανός και Κα. Σάββια Ορφανίδου

Κα. Αθηνά Δανού και Κα Ελένη Μαύρου

Κος και Κα Μαυρίδη

Κα. Έλενα Δημοσθένους, Κα. Μαργαρίτα Δανού και Κος Γιώργος Δημοσθένους

Compare listings

Compare