Συμμετοχή του ομίλου Δανός – an alliance member of BNP Paribas Real Estate στην 23η Prodexpo Athens 2022

Ο Όμιλος ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE ήταν για άλλη μια χρονιά υπερήφανος χορηγός της 23ης PRODEXPO ATHENS 2022 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 24-25 Οκτωβρίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί εμπειρογνώμονες, αλλά και διαχειριστές ακίνητης περιουσίας μεγάλων οργανισμών και τραπεζών παρουσίασαν την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Ελληνικής Αγοράς Ακινήτων και έδωσαν τις δικές τους προτάσεις για το πως μπορεί η ανάπτυξη και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας να αποτελέσει κινητήριο μοχλό της ελληνικής οικονομίας.

Στο panel συζήτησης με θέμα Το μέλλον των γραφειακών επενδύσεων σε έναν ψηφιακό οικολογικό κόσμο’’, συμμετείχε o κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας μας ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE.

Υποστήριξε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε διαφορετική φάση από την υπόλοιπη Ευρώπη, όπου περιμένουν ύφεση άμεσα, σημειώνοντας ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις ύψους 650.000.000 ευρώ.  Προσέθεσε ότι χρειάζεται να παρατηρούμε πώς θα εξελιχθεί η αγορά και πόσο θα κρατήσει η εισερχόμενη κρίση.

 

Ανέφερε επίσης ότι  η αύξηση των επιτοκίων θα επηρεάσει τις αποδόσεις και θα στρέψει τους επενδυτές σε εναλλακτικές κατηγορίες επενδυτικών ακινήτων, όπως π.χ. των οικιστικών συγκροτημάτων – κοινοτήτων ή του χώρου της υγείας και της φιλοξενίας ηλικιωμένων, που μπορούν να προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με άλλους τύπους ακινήτων.

Compare listings

Compare