ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 15ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΑΝΟΣ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤO 15Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΗΣ

Ο Όμιλος ΔΑΝΟΣ – Διεθνείς Σύμβουλοι και Εκτιμητές Ακινήτων, συμμετείχε στo 15ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Διοργανωτής του Συνέδριου για ακόμη μία χρονιά ήταν η εταιρεία IMH, οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς.

Το Συνέδριο Ανάπτυξης Γης ανήκει ανάμεσα στις μεγαλύτερες ετήσιες διοργανώσεις του κλάδου, και είναι πόλος έλξης για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Κατά τη διάρκεια του συνέδριου, επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν, συζητήσουν  και αξιολογήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς, με σκοπό την ανάλυση ζητημάτων που απασχολούν τους ενδιαφερόμενους και παρεμφερείς τομείς.

Ο Πάνος Δανός, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΑΝΟΣ, μίλησε για τις τάσεις και θετικές προοπτικές της αγοράς ακινήτων στην επαρχία Λευκωσίας. Στην αναφορά του σχετικά με το υπό παρουσίαση θέμα, ενημέρωσε εκτενώς για την τρέχουσα κατάσταση της προσφοράς και της ζήτησης, όπως επίσης και τις τιμές πώλησης και ενοικίασης ανάλογα με τον τύπο των ακινήτων. Στην ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αντισταθμιστικό παράγοντα της πανδημίας, όπου έχει επηρεάσει τόσο τον τομέα των ακινήτων ως έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας, αλλά και τις συναλλαγές στην ευρύτερη αγορά.

Εισαγωγή στις Τάσεις και Προοπτικές της Αγοράς Ακινήτων στην Επαρχία Λευκωσίας

Πάνος Δανός  FRICS

Παρουσίαση Τιμών Πώλησης και Ενοικίασης Οικιστικού Τομέα, Αναλύοντας τις Υφιστάμενες και Αναδυόμενες Ευκαιρίες της Αγοράς

Πάνος Δανός FRICS 

Compare listings

Compare